Control Techniques toert door Nederland

Het aandrijf- en besturingsbedrijf Control Techniques uit Sliedrecht bezoekt bedrijven met haar eigen beursstand. Een vrachtauto is omgebouwd tot demonstratie- en trainingsfaciliteit en rijdt sinds kort door Nederland.

Met de vrachtauto van Control Techniques worden bedrijven bezocht die het productenpakket kunnen bekijken. Tevens is er gelegenheid om een training te volgen. Het voordeel voor de bezochte bedrijven ten opzichte van productverkenning via internet is dat er direct vragen gesteld kunnen worden. Ook het zien van een product geeft een andere dimensie dan alleen een afbeelding.

“Het idee om een combinatie demo- trainingsbus te maken was een praktische overweging”, legt een medewerker uit van het aandrijfbedrijf. “Ook voor onze klant is tijd geld.” Door trainingen voor de deur te geven, heeft de klant geen reistijd. Tevens wordt de inregeltijd verkort doordat de klant een training heeft gevolgd.

Inmiddels zijn er sinds oktober vorig jaar zo’n 40 bedrijven bezocht en zijn er al meer dan 20 producttrainingen gegeven. De trainingen zijn echte hands-on trainingen. Klanten krijgen de kans om vraagstukken op te lossen door daadwerkelijk een regelaar te programmeren en de I/O aan te sturen.

Control Techniques bezoekt onder andere bedrijven op verzoek. Via de website www.controltechniques.nl kunt u zich inschrijven voor een bezoek.

Bron: Control Techniques, 07-02-2011;