De maritieme sector in de schijnwerpers

In de eerste week van november staat de hele maritieme sector in de schijnwerpers. Van 2 tot en met 9 november is het namelijk Maritime Week. Dé week om te laten zien hoe interessant en innovatief deze sector is, en dat de maritieme sector een zee aan carrièremogelijkheden biedt. Lees er alles over in de nieuwe Navingo Career Update.

Special Ships, Smart Solutions

Een plek waar maritieme innovaties een podium krijgen, is Europort. Het overkoepelende thema van dit jaar is ‘Special Ships, Smart Solutions’ en staat voor de voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw zal hervormen. Speciaal voor de nieuwe generatie is er het #YoungEuroport-programma. In de Navingo Career Update lees je alles over wat dit programma inhoudt.

Job Route

Daarnaast vind je de plattegrond van Europort met bijhorende Job Route. Ontdek welke maritieme bedrijven vacatures open hebben staan en loop de Job Route over de beursvloer. Ook Navingo Career is aanwezig op Europort (stand 4104). Hier kun je terecht met al je vragen over carrière en ontdek je de nieuwste vacatures. Pak direct een exemplaar van de Navingo Career Guide mee.

Professionals aan het woord

Daarnaast deelt zelfstandige beroepsduiker Jan Verkooijen zijn ervaring als zelfstandige, spreken we met Design Engineer Tiemen Hartmans over zijn werkzaamheden bij KenzFigee en komen drie maritieme clusters aan het woord. Tot slot ben je na het lezen van deze editie weer helemaal op de hoogte van het laatste nieuws en openstaande vacatures.

Up-to-date blijven?

Navingo Career Update houdt lezers op de hoogte van de laatste (carrière)ontwikkelingen in de industrie. Schrijf je in via www.navingocareer.com en ontvang de Navingo Career Update in je mailbox.