Deelnemen aan het Maritime & Offshore Career Event 2018

Op 28 maart 2018 vindt de 12e editie van het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats. Met een snel aantrekkende arbeidsmarkt en krapte in technisch personeel is het van belang de maritieme, offshore en energie sector als aantrekkelijke arbeidsmarkt te blijven presenteren. Enerzijds naar een breed publiek en anderzijds ook ten opzichte van sectoren die dezelfde doelgroepen aan zich proberen te binden.

Tijdens de afgelopen editie mocht MOCE ruim 3.500 bezoekers ontvangen van alle opleidingsniveaus die op zoek waren naar een nieuwe baan, stage of andere carrièrekansen binnen de sector. De meeste van hen hebben een technische of nautische achtergrond, en steeds meer bezoekers met een economische, logistieke en bedrijfskundige achtergrond weten MOCE inmiddels ook te vinden. Dankzij de gerichte communicatie die voorafgaand aan de beurs plaatsvindt, bereikt MOCE ook deze groep gekwalificeerde professionals.

Parallel aan het beursprogramma met uitgebreide beursvloer wordt een inhoudelijk programma aangeboden waarin relevante thema’s worden uitgelicht. Thema’s als ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, herscholing en de transitie in de energiemarkt maken een bezoek aan MOCE ook interessant voor een ieder die niet direct op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf en eventuele vacatures verder uit te lichten. Door bijvoorbeeld een case study aan te bieden presenteert u een actueel of fictief probleem dat door een geselecteerde groep MOCE bezoekers moet worden opgelost. Door deelname aan MOCE komt u niet alleen in contact met potentiële werknemers, maar versterkt u ook uw werkgeversmerk en treedt u op als kennisorgaan. Vul voor meer informatie het contactformulier in op www.MOCE.biz en ontvang de mediakit van MOCE.