Dirkzwager klaar voor het nieuwe cruise-seizoen

Nog twee weken en dan is het zover: het nieuwe “cruise-seizoen” gaat van start. Op 22 april 2010 zal de “Celebrity Constellation” als eerste cruiseschip de Rotterdamse haven aandoen. Wegens groot succes biedt Koninklijke Dirkzwager particulieren, net als vorig jaar, ook dit jaar de mogelijkheid om volledig op de hoogte te zijn van de exacte aankomst-, doorkomst- en vertrektijden van alle cruiseschepen in Rotterdam.

In totaal zullen in 2010, 16 cruiseschepen naar Rotterdam komen. De ervaring leert dat zowel aankomst als vertrek van deze schepen vele mensen op de been brengt. De precieze tijd van doorkomst wil nog wel eens wijzigen als gevolg van talloze factoren en dit zorgt ervoor dat mensen soms urenlang voor niks staan te wachten langs de waterkant of net te laat zijn en het schip als een stipje aan de horizon zien verdwijnen.

Om die reden heeft Dirkzwager vorig jaar een dienst ontwikkeld voor de particuliere markt die de precieze tijden via sms doorgeeft aan abonnees. Na een succesvolle introductie van CruiseSMS in 2009 heeft Dirkzwager besloten om ook in 2010 door te gaan met deze dienstverlening. Wel is CruiseSMS ten opzichte van vorig jaar op een aantal punten aanzienlijk verbeterd. Zo krijgt een abonnee nu 6 berichtjes per schip, en worden abonnees nog eerder geïnformeerd. Ongeveer 20 minuten voordat het schip Hoek van Holland passeert ontvangt u de melding.

De kosten voor CruiseSMS bedragen € 20,- per jaar, wat neer komt op nog geen 0,21 ct per smsje.
Belangstellenden kunnen zich opgeven via een daarvoor bestemd formulier op de website www.dirkzwager.com, of een e-mail sturen naar [email protected]

Bron: Koninklijke Dirkzwager, 14-04-2010;