Floating storage/production MV Poseidon in Tanzania uitgerust met laarzendrogers

Pronomar is verheugd met de order van Ocean Rig om Pronomar-Top Trock laarzendrogers te leveren voor de boortoren Poseidon, gelegen in de zee bij Tanzania.

Na de installatie van de laarzendrogers, welke totaal geluidloos werken en bovendien onderhoudsvrij zijn (met een garantie van wel 10 jaar), kunnen de werknemers van de boortoren aan het einde van de dag vertrekken in de weet dat er goed voor hun laarzen wordt gezorgd. Niet enkel de laarzen, maar ook de werknemers profiteren op dagelijkse basis van de laarzendrogers. Fatsoenlijk gedroogd schoeisel verhoogt namelijk het comfort en dus de motivatie van de werknemers. Uit oogpunt van gezondheid staan de laarzendrogers voor een vermindering van dure onderbrekingen door ziekte, gezien men sneller ziek zal worden in natte of vochtige laarzen. Met de Pronomar-Top Trock laarzendrogers behoort dit tot het verleden.

Tenslotte, gezien de laarzendrogers zijn vervaardigd uit roestvrij staal van zeer hoge kwaliteit, is er geen risico op beschadigingen, ongeacht de (weers-)omstandigheden op de boortoren. En als kers op de taart: de roestvrij stalen laarzendrogers zien er ook nog eens bijzonder stylish uit!

Pronomar vertrouwt er op dat de laarzendrogers de verwachte comfort en prestaties leveren en kijken uit naar de feedback van Ocean Rig.

Meer…Pronomar