Holland Paviljoen op Offshore Energy 2015

Offshore Energy is gericht op de wereldwijde offshore- en energiebranche. Tijdens deze 2-daagse beurs & conferentie tonen naar verwachting ruim 600 exposanten hun producten en diensten aan ‘s werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie. Netherlands Maritime Technology organiseert op dit evenement, dat plaatsvindt op 13 & 14 oktober, een Holland Paviljoen. Reserveer nu uw stand!

De internationale offshore- & energiemarkt
De uitgaven door oliemaatschappijen aan offshore exploratie en productie staan op de korte termijn wat onder druk. Echter, voor de langere termijn ziet de toekomst er goed uit. De offshore olie- en gasproductie groeit sinds ongeveer het jaar 2000 duidelijk harder dan de productie aan land. Naast schalieolie en –gas moet de groei in winbare olie- en gasreserves vanuit de zeebodem komen. De trend van exploratie van steeds dieper gelegen velden biedt kansen. De markt vraagt hiervoor naar complexe, steeds grotere schepen, die tot op grote diepten kunnen werken. In 2013 werd er voor bijna 29 miljard US dollar geïnvesteerd in offshore schepen, een aandeel van 28% als het gaat om de totale hoeveelheid investeringen in nieuwe schepen. In 2007 bedroeg dat aandeel 14%. Het lijkt erop dat de offshore sector de komende jaren van groot belang zal blijven voor de scheepsbouw. De Nederlandse industrie, met haar grote nadruk op innovatie, hoge kwaliteit en flexibiliteit, is uitstekend gepositioneerd om hieraan bij te dragen.

Offshore Energy
Offshore Energy groeit zowel in omvang als aantal bezoekers. In 2015 hoopt de beursorganisatie ruim 13.500 bezoekers te trekken uit ten minste 65 verschillende landen. Het Holland Paviljoen van Netherlands Maritime Technology ligt op een zeer centrale plaats vlakbij de hoofdingang en ingang van hal 9.

Kosten
De kosten per m2 voor leden van Netherlands Maritime Technology bedragen € 450,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen € 550,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten.

Meer… Netherlands Maritime Technology