Innovatief drogen aan boord van de GEO Coral

Pronova CT is blij te melden dat wederom een goed-bekende klant het vertrouwen heeft gesteld in het bedrijf. FUGRO Norway, een wereldwijde speler in de oil & gas industry, heeft gevraagd dezelfde droogsystemen de installeren als zijn geplaatst op de GEO Celtic en de GEO Caribbean in 2008.
FUGRO’s laatste en splinternieuwe seismisch onderzoeksschip is genaamd de GEO Coral en is een grotere versie van de GEO Celtic en de GEO Caribbean. Hij zal worden voorzien van de zeer efficiënte, roestvrijstalen droogsystemen voor de overlevingspakken van de werknemers. Ook splash suits en andere werkkleding als hoofddeksels kunnen hierop worden gedroogd.

De droogsystemen geven zekerheid dat de dure werkkleding op de juiste manier van binnen wordt gedroogd. De levensduur zal hierdoor aanzienlijk worden verlengd, wat een besparing van de aankoopkosten zal schelen. Naast de economische kant is het ook een motivatiefactor voor de werknemers en kunnen ze altijd werken in droog en gehandhaafde kleding. Tevens zal het ziekteverzuim afnemen omdat de weerstand van de werknemer hierdoor zichtbaar verbetert.

Wat niet vergeten moet worden, met de droogsystemen van Pronova CT wordt rekening gehouden met de comfort en gezondheid van de werknemers. De werknemers kunnen zich daarom richten op de dagelijkse werkzaamheden zonder zich hier zorgen over te maken. Het feit dat de dure werkkleding altijd ordelijk en schoon blijft, is een bonus.

Pronova is er trots op dat de GEO Celtic en GEO Caribbean van FUGRO het vertrouwen in hen hebben gesteld om wederom deel uit te maken in het uitrusten van het moderne, zeer technische schip en zijn er zeker van dat de droogsystemen een vertrouwen en comfort zal brengen op dagelijkse basis.

Bron: Pronova CT, 30-07-2010;