Inschrijvingen North Sea Regatta geopend

  • binnenland

NorthSeaRegatta2013

De inschrijving van de Delta Lloyd North Sea Regatta gestart. Team Brunel, het Nederlandse team dat onder leiding van Bouwe Bekking meedoet aan de Volvo Ocean Race, heeft deelname aan de Vuurschepenrace (onderdeel van de Delta Lloyd North Sea Regatta) op 27 mei 2014 inmiddels bevestigd. Tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta worden in het weekend van 6 t/m 9 juni 2014 maar liefst drie Nederlandse Klassen Kampioenschappen gevaren voor de kust van Scheveningen. Nieuwe deelnemende klassen in 2014 zijn de Duo-Handed en de J/70.

Team Brunel aan de start van de Vuurschepenrace op 27 mei 2014
De Delta Lloyd North Sea Regatta 2014 start met de Vuurschepenrace op dinsdagavond 27 mei 2014. De offshore race van Scheveningen naar Harwich is de openingswedstrijd van het grootste zee-zeilevenement in Nederland. Inmiddels heeft Bouwe Bekking bevestigd dat hij op 27 mei 2014 met Team Brunel aan de start van de Vuurschepenrace verschijnt.

Drie Nederlandse Klassen Kampioenschappen in Scheveningen
In 2014 worden er drie Nederlandse Klassen Kampioenschappen gezeild tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta in Scheveningen: het eerste Nederlandse Kampioenschap ORC 1-4, het Klassen Kampioenschap SB20 (de voormalige Laser SB3) en het Klassen Kampioenschap Contender.

Meer… Watersportverbond

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten