‘Latijns-Amerika in economisch- en politiek perspectief’ Strategische conferentie op 3-4 oktober

Wereldwijd trekt het bijna 600 mln consumenten tellende Latijns-Amerika veel aandacht door de imposante groeicijfers van de economie en het recordbedrag aan buitenlandse investeringen in 2012 ( 173 miljard US$!). Waar Europa terughoudend is, kondigen grootschalige landbouw-, energie- en infrastructuurprojecten de opmars van Latijns-Amerika aan. Nederlandse bedrijven zoals SBM Offshore, IHC Merwede en APM Terminals ontvingen reeds miljardenorders. Latijns-Amerika heeft interesse in onze specifieke technologie, de kansen liggen voor het grijpen.

De meeste economiën in Latijns-Amerika laten groeicijfers zien en nemen een steeds belangrijkere plaats in op de wereldmarkt. Brazilië zal door het WK voetbal volgend jaar en de Olympische Spelen in 2016 breed in de media worden uitgemeten en de omringende landen hiermee ook. Eindelijk de aandacht die dit werelddeel verdient.

Als deelnemer aan deze conferentie krijgt u een actueel beeld van de ontwikkelingen van de diverse landen in Latijns- Amerika en een gevarieerd aanbod waar u direct van kunt profiteren, waaronder plenaire presentaties & interactieve panels met zeer prominente sprekers, gerichte van tevoren opgezette 1-op-1 gesprekken met specialisten (waaronder accountants, fiscalisten, marktentree-adviseurs en juristen), een ambassadeurslunch en een Latin diner en uiteraard zal er ook tot in de late uurtjes nog informeel worden geborreld aan de bar. Bovendien zal als kopstuk van de conferentie een Latin Business Award worden uitgereikt.

Meer… Transfer Latin Business Consultancy