Lister Petter nu online

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V. en De Maas B.V. lanceren de website www.listerpetter.nl met alle informatie over de Lister Petter motoren, aggregaten en pompsets. Per type kunnen alle gegevens gevonden worden zoals de brochure, de databladen en tekeningen worden bekeken. Daarnaast kan ook het laatste nieuws op gebied van Lister Petter hier gevonden worden.

De doelstelling van B&N en De Maas was om een echte Lister Petter site te maken met een zeer overzichtelijke indeling zodat de gewenste informatie eenvoudig gevonden kan worden. Op de site is ook informatie te vinden over het bedrijf Lister Petter. De naam Lister Petter is een begrip in de industrie voor betrouwbaarheid.

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V. en De Maas B.V. staan al vele jaren bekend als specialist op het gebied van dieselmotoren en aggregaten. Daarnaast ontwerpt en bouwt B&N ook pompsets en powerpacks, De Maas is sinds jaar en dag een begrip in de binnenvaart. Samen met Lister Petter een ijzersterke combinatie en daarmee ook de ideale leverancier op het gebied van deze kleinere motoren en aggregaten.

Bron: Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V. en De Maas B.V., 18-08-2010;