Lubbers Transport Group opent nieuwe locatie in IJmuiden

IJmuiden base1

Lubbers Transport Group, de logistieke upstream olie- en gasspecialist, heeft in september een nieuw kantoor in IJmuiden geopend in verband met de toegenomen bedrijvigheid in de regio. Op de multifunctionele locatie van 6.000 m2, die zo nodig eenvoudig kan worden uitgebreid, werken al 17 voertuigen met 20 chauffeurs. De locatie beschikt over een interne opslagcapaciteit van 250 m2 en buitengedeelte van 5.750 m2 . Het is ideaal gelegen in de industriële zonde van IJmuiden Haven, met de belangrijke ferry link met Newcastle, het Verenigd Koninkrijk, onder handbereik.

Lubbers operations manager Marc Stroosma: “Service apparatuur, waaronder boren , boren buizen , pompen en rollen, worden voortdurend verplaatst tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk, daarom is de nieuwe locatie ideaal. De Investeringen in de nieuwe faciliteiten laat Lubbers continue inzet voor logistieke oplossingen in de regio zien en zal een belangrijke rol spelen in de groei van ons netwerk in West-Nederland en de bredere Europese markt.”

De gebouwen en het magazijn hebben het keurmerk Authorised Economic Operator, een internationaal erkend keurmerk dat waarborgt dat veiligheids- en douanecontroles en -procedures efficiënt verlopen. Daarnaast hebben de faciliteiten de ISO accreditaties 18001, 14001, en 9001.

De nieuwe locatie zal upstream olie- en gasklanten alle logistieke diensten bieden die ze nodig hebben met behulp van een groot aantal voertuigen en handling apparatuur zoals trailer- en zware vorkheftrucks. Een logistieke oplossing is dus altijd voorhanden. Lubbers kan nu ook zorgen voor een effectieve service tijdens ritten waarbij de lading tijdens het transport van en naar boorlocaties verwijderd moet worden, wat resulteert in een efficiënte service.

Meer… Lubbers Transport Group