MirTac wint software contract BAM International

MirTacPluto projectIMG_0036

BAM International heeft kennisleverancier MirTac opdracht verleend voor implementatie van het Star IPS fleet management systeem. BAM International organiseert hiermee de documentatie en activiteiten met betrekking tot onderhoud, kritische onderdelen, inkoop, kwaliteits- en veiligheidsmanagement van twaalf materieelstukken, te weten het hefeiland IB-909, negen werkboten, een nieuw kraanschip en een nieuw self elevating platform.

Alle technische documentatie, inkoop- en onderhoudsprocessen worden vertaald in procedures, werkinstructies, onderhoudsschema’s en rapporten binnen een getrapte boomstructuur, om het werk aan boord te ondersteunen en operationeel inzicht te verhogen. Alle relevante informatie is beschikbaar voor zowel bemanning aan boord en de staf op kantoor. De Star software modules zijn: Maintenance, Purchasing, QHSE, Vessel Administration, Docking. De implementatie is reeds gestart.

Robert Flink, Managing Director van MirTac, zegt: ‘Wij zijn trots om BAM International te ondersteunen in hun dagelijkse maritieme civiele constructie projecten. We bewonderen hun geavanceerde en uitdagende projecten. BAM heeft bewezen een innovatieve en kundige partner te zijn voor vele opdrachtgevers in de wereld en is een excellent voorbeeld voor de maritieme sector in Nederland.’

Meer… Mir Tac  BAM International