Navingo Career Event opent de virtuele deuren!

Over enkele uren start het tweedaags online Navingo Career Event. Op dinsdag 27 oktober kun je vanaf 9:00 inloggen en toegang krijgen tot het Virtuele Event Platform. Tijdens het event krijg je informatie over carrièreontwikkelingen en mogelijkheden bij bedrijven in de maritieme, offshore en energiesector. Daarnaast kun je ook kennis opdoen over de innovaties in de offshore energie industrie.

Wat te verwachten?

Live talkshows en interviews, skill-sessies en showcases van bedrijven als TenneT, Damen Shipyards en Boskalis. En nog veel meer leuke manieren om de sector en de bedrijven te leren kennen. Het programma wordt live gestreamed vanuit studio’s die gebouwd zijn in RAI Amsterdam en vindt plaats in het Engels.

Vanaf nu via Offshore Energy registreren

Dit jaar is het online programma van het Navingo Career Event onderdeel van het Offshore Energy Virtual Event. Deze events vinden tegelijkertijd online plaats op 27 en 28 oktober 2020. Vanaf nu kun je alleen nog maar deelnemen aan het Navingo Career Event door het registratieformulier van Offshore Energy in te vullen.

Sommige vragen die gesteld worden in het formulier van Offshore Energy zijn wellicht niet van toepassing op jou. Dat maakt niet uit: door het formulier te voltooien, beland je via de link in je mail in de Virtuele Event Omgeving. Hier kun je zowel Offshore Energy als het Navingo Career Event online bezoeken.

Registratie via het Offshore Energy formulier is gratis (selecteer Event access light).

Je kunt gedurende de event dagen nog steeds online toegang krijgen tot de events door je te registreren via Offshore Energy!