Nieuwe data Beurtvaart 2015

De bijzondere dagtocht waar cultuur, historie en natuur worden gecombineerd, gaat weer van start dit voorjaar. Het Noordelijk Scheepvaartmuseum, het Visserijmuseum Zoutkamp en Stichting Het Groninger Landschap organiseren in het voorjaar en in de zomer van 2015 weer 12 mooie dagtochten over het Reitdiep met de historische garnalenkotter ZK4.

 

Uniek Reitdiepgebied
Tijdens 6 weekenden in de maanden mei, juni, juli en september kan men weer heerlijk genieten van al het moois dat het Reitdiep en omgeving te bieden heeft op de Beurtvaart. Gedurende de dag krijgt de bezoeker uitleg over het unieke Reitdiepgebied door een vrijwillig medewerker van Het Groninger Landschap. In Garnwerd krijgt de bezoeker een dorpswandeling door het historische hart en eet men een smakelijke lunch in het idyllische Café Hamming. Verder heeft de passagier de mogelijkheid om deze mooie dag af te sluiten met een bezoekje aan zowel het Noordelijk Scheepvaartmuseum als het Visserijmuseum te Zoutkamp. Zie onderstaand het volledige schema van deze mooie Beurtvaarttocht..

 

Beperkt aantal plaatsen
De kosten voor dit unieke en uitgebreide arrangement bedragen slechts €60,- per persoon. Er kunnen slechts 12 personen per dag mee, dus reserveer snel om van een plek verzekerd te zijn. Boekingen verlopen via het Noordelijk Scheepvaartmuseum, via mail ([email protected]) of telefonisch (050-312 2202). Het vervoer terug naar de opstapplaats is bij de prijs inbegrepen.

Meer…Noordelijk Scheepvaartmuseum