Nieuwe directeur NML

Arjen Uytendaal (1959) is benoemd als directeur van stichting Nederland Maritiem Land (NML). Hij brengt 30 jaar aan maritieme ervaring mee onder andere opgebouwd als Vloot Directeur bij P&O Nedlloyd.

De laatste jaren is hij werkzaam als onafhankelijk maritiem consultant, onder meer als gastdocent bij de Netherlands Maritime University en als directeur van International Ship Recycling Association (ISRA). Uytendaal volgt Martin Bloem op van adviesbureau Bloem Doze Nienhuis BV, die vanaf 1 januari ad interim leiding gaf aan de bureau-organisatie van NML.

Volgens voorzitter Arie Kraaijeveld is met de benoeming van Uytendaal een nieuwe stap gezet. Kraaijeveld: “In de afgelopen maanden is een nieuw breder bestuur geformeerd, een nieuwe bureau, bureauorganisatie en kantoor ingericht, is een nieuw plan van aanpak geschreven en zijn de activiteiten gestroomlijnd.”

Uytendaal vangt zijn werkzaamheden aan per 1 april 2012. Na een inwerkperiode van een maand gaat per 1 mei zijn directieverantwoordelijkheid in.

Lees verder…Nederland Maritiem Land