Nieuwe editie van Maritieme & Offshore Carrièrekrant is uit

De nieuwe editie van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant is uit. Met nog maar een paar dagen tot Offshore Energy Exhibition & Conference 2017 (OEEC2017) staat deze editie in het teken van het driedaagse evenement in RAI Amsterdam. Lees de Maritieme & Offshore Carrièrekrant online.

In de OEEC special zijn een aantal interessante programmaonderdelen geselecteerd die voor zowel studenten, werkzoekenden als HR-professionals interessant zijn om te bezoeken tijdens de OEEC2017. Op (9), 10 en 11 oktober vindt voor de 10e keer OEEC plaats in Amsterdam RAI.

De visie van Léon Overdulve
In deze editie verteld Léon Overdulve, CEO van OOS International, over hoe binnen zeven jaar van niets één van de grote jongens binnen de offshore industrie werd. “Als ik terug kijk op hoe alles is vergelopen de afgelopen jaren, kan ik het zelf amper geloven.”

“Het onvoorspelbare voorspelbaar maken”
Renee Naaktgeboren werd afgelopen zomer uitgeroepen tot Jong Haventalent 2017. Zij verteld over haar werkzaamheden en wat werken in deze industrie zo bijzonder maakt.

Hoe draai je de digitale deur op slot?
Verder duikt de redactie deze editie in de wereld van Cybersecurity. Hoe kan het dat grote bedrijven worden getroffen? En wat kun je zelf doen? Tot slot ben je na het lezen van deze editie weer op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste vacatures uit de industrie.

Wil jij de Maritieme & Offshore Carrièrekrant thuis op de mat ontvangen? Schrijf je in.