Nominaties Offshore Energy Public Outreach Award bekend

De drie genomineerden voor de Offshore Energy Public Outreach Award zijn bekend. De award wordt uitgereikt aan een bedrijf, organisatie of project actief in de offshore energie industrie die uitstekend hebben gepresteerd op het gebied van publieksbereik. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Openings-Gala en Awards Show van Offshore Energy op maandag 9 oktober in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

De jury bestaande uit Saskia Tates (General Counsel, ENGIE E & P), Sander Vergroesen (Managing Director, IRO), Jo Peters (Secretary General, NOGEPA), Frederik Rijkens (Senior Project Management Consultant, Ocean Flow International) en Didi te Gussinklo Ohmann Project Director, Van Oord Offshore Wind) hebben de volgende projecten uitgekozen om te nomineren voor de Offshore Energy Public Outreach Award:

  • Buccaneer Delft
  • Our Oceans Challenge
  • TransitieCoalitie

Naast de prijsuitreiking op het gala in Het Scheepvaartmuseum wordt er een culinair diner geserveerd met een muzikaal intermezzo van de Bigband Junior Jazz Unlimited. De avond wordt gehost door Pep Rosenfeld, oprichter van Boom Chicago.

Het gala is bijna uitverkocht
Bent u geïnteresseerd om naar het gala te gaan? Het Offshore Energy Opening Gala Dinner and Awards Show is bijna uitverkocht. Bekijk de website voor meer informatie over de mogelijkheden: www.offshore-energy.biz/special-events/opening-gala-dinner/