Nomineer een team, product, project of collega voor een Offshore Energy Award

Op 7 oktober 2019 worden de Offshore Energy Awards uitgereikt aan de meest succesvolle projecten, teams, producten, initiatieven en/of personen op het gebied van Public Outreach, Best Innovation en Young Engineer. Nomineren kan nog tot 31 mei.

De energietransitie is in volle gang en ook in de offshore energie branche wordt hier volop aan bijgedragen. Bijzondere projecten, teams, producten, collega’s en professionals die van groot belang zijn en bijdragen aan de energietransitie kunnen genomineerd worden voor een Offshore Energy Award.

Alle inzendingen worden door een zeer hoogwaardige jury beoordeeld en de drie beste inzendingen worden uiteindelijk genomineerd voor de Offshore Energy Awards. De beste drie nominaties worden uitgenodigd voor de Opening Gala & Awards Show op 7 oktober in Amsterdam, waar de winnaars bekend worden gemaakt. Een mooie gelegenheid om met de vele kopstukken uit de industrie te netwerken tijdens deze bijzondere avond.

Ga voor alle informatie over de awards, de jury en het nominatieproces naar www.offshore-energy.biz. Het nomineren kan nog tot 31 mei.