Offshore Energy Exhibition & Conference maandag van start

Maandag 7 oktober begint Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) met de 10e Offshore Wind Conference, gevolgd door de Gala dinner & Awards show op maandagavond.

Op 7, 8 en 9 oktober wordt dit toonaangevende Europese evenement de thuisbasis van energietransitie, waar meer dan 10.000 professionals samenkomen om de toekomst van offshore-energie te bespreken.

Offshore Energy brengt verschillende industrieën bij elkaar

Ruim 12 jaar is OEEC uniek in het samenbrengen van de offshore olie- en gasindustrie, offshore wind- en mariene energie-industrie. Het driedaagse evenement omvat een beurs waar ruim 500 exposanten zichzelf presenteren. Het uitgebreide conferentieprogramma behandelt belangrijke onderwerpen zoals ‘Game Changing Technologies’ en ‘Future Offshore Energy Systems’.

Samenwerking van verschillende industrieën stimuleren

De filosofie is om de samenwerking tussen verschillende industrieën te stimuleren. De verschillende disciplines kunnen van elkaar leren en elkaar nodig hebben bij het vormgeven van de energietransitie.

Coert van Zijll Langhout, directeur Navingo tijdens Opening Gala Dinner & Award Show 2018.

“In de twaalf jaar dat we deze beurs organiseren, hebben we de energietransitie vorm zien krijgen”, aldus Coert van Zijll Langhout, directeur van Navingo, organisator van OEEC. “Vanaf het begin geloofden we dat hernieuwbare energie zoals wind op zee en mariene energie onderdeel van onze beurs en conferentie zou moeten zijn. Daarom hebben we gekozen voor de neutrale naam Offshore Energy. Vandaag is OEEC Home of Energy Transition geworden.”

Bezoeken

Ga voor meer informatie over OEEC, registratie en tickets voor de conferentie naar www.offshore-energy.biz.