Online sessie ‘Werken in Offshore Wind’ – Powered by Navingo Career

Op 10 december 2020 vindt de online sessie ‘Werken in Offshore Wind – Powered by Navingo Career’ plaats. Ontdek de carrièremogelijkheden en indrukwekkende projecten van bedrijven uit de sector én kom met hen in gesprek. Neem gratis deel aan deze themasessie van het Navingo Career Event.

In Nederland waait het vaak en hard. Wind raakt nooit op en is goed te gebruiken voor het opwekken van elektriciteit. Windenergie is schoon. Voor een duurzame toekomst hebben we windenergie hard nodig. In 2030 komt 40 procent van onze elektriciteit van windturbines op zee.

Om dit voor elkaar te krijgen zijn er mensen nodig. Wil jij bijdragen aan een groene en duurzame toekomst? En meer te weten komen wat een carrière in offshore wind zo bijzonder maakt? Neem dan deel aan de online themasessie van Navingo Career: ‘Werken in Offshore Wind’ op donderdag 10 december van 14:00-16:00.

Offshore betekent letterlijk ‘aflandig’. Met offshore werken wordt dus werk bedoelt dat niet op land wordt uitgevoerd maar op zee. Denk bij werk in offshore wind niet alleen aan technische functies in een windturbine of op een schip. Ook aan land zijn medewerkers hard nodig die deze mensen ondersteunen. Bijvoorbeeld als Tender Manager, Project Engineer, Planner, Inkoper, Werkvoorbereider Elektrotechniek of Maintenance Coordinator.

Online Navingo Career Event sessie

Tijdens deze online Navingo Career Event sessie ontdek je de indrukwekkendste projecten van bedrijven in de offshore windsector. Professionals vertellen wat hun baan in duurzame energie zo interessant maakt. Ook geven HR Managers tips die je helpen bij het solliciteren bij deze bedrijven. Bovendien kom je meer te weten over de opleidingen en trainingen gericht op offshore wind.

Behalve showcases en interviews bekijken, kun je ook een match gesprek met de deelnemende bedrijven krijgen. Zoek je een baan, afstudeeropdracht of stageplek? Zorg dat je deelneemt aan de sessie zodat je (als je wilt) een kort 1-op-1 gesprek krijgt met de bedrijven.

Een dag voor het event ontvang je een e-mail met link die je toegang geeft tot het live programma op het Online Event Platform. Om deze link te ontvangen, moet je je (gratis) registeren. Registratie opent binnenkort.

Binnenkort hoor je welke bedrijven deelnemen aan deze sessie. Als je al was geregistreerd voor het Navingo Career Event op 27 en 28 oktober, krijg je automatisch een link toegestuurd voor deelname aan de online sessie.

Reserveer 10 december van 14:00-16:00 dus in je agenda. De sessie wordt opgenomen en kan daarna online bekeken worden via de On Demand pagina op NavingoCareer.com.

Ben je geïnteresseerd in een andere sector of thema? In 2021 organiseert Navingo Career vervolgsessies. In februari volgt bijvoorbeeld de carrière sessie met thema ‘Werken in de Maritieme Sector’.

Registratie Thematische Sessie Navingo Career

"*" indicates required fields