Open dag Flevokust Haven op 2 september

Het afgelopen jaar is volop gebouwd aan de kade van Flevokust Haven. De damwanden zijn geslagen, de bouwkuip is gevuld met zand en het zettingsproces in volle gang. De gemeente is bezig met de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van het industrieterrein. In het najaar wordt gewerkt aan de realisatie van de golfbreker en de dijkverlaging. Op zaterdag 2 september 2017 is kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen op de bouwplaats. Een mooie gelegenheid om een nieuw stukje Flevoland te bekijken.

Voor het hele gezin
De aannemer van Flevokust Haven, Gebr. van der Lee, organiseert samen met provincie Flevoland de open dag van Flevokust Haven. Gemeente Lelystad is ook aanwezig bij het evenement. Het terrein is van 10.00 tot 16.00 uur open voor publiek. Er worden rondleidingen gegeven en er zijn verschillende activiteiten voor het hele gezin.

Bereikbaarheid
Flevokust Haven heeft nog geen eigen adres, maar ligt aan de IJsselmeerdijk, op zo’n 800 meter van de Maxima-centrale. In september wordt gewerkt aan de dijkverlaging, waardoor de IJsselmeerdijk beschikbaar is als parkeergelegenheid (en is afgesloten voor doorgaand verkeer). Vanaf hier is de kade te voet te bereiken.