Open dagen STC-Group 27 en 28 januari

De STC-Group is een verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en haven-industrie. Daarnaast verzorgt de STC-Group cursussen en trainingen voor professionals. Ben je op zoek naar een vmbo-, mbo- of hbo-opleiding die je voorbereidt op een baan in de haven, op het water, het spoor of een luchthaven? Kom dan op vrijdag 27 of 28 januari naar de open dagen van de STC-Group.

Bezoekers zijn welkom op vrijdagavond 27 januari tussen 18.00 en 21.00 uur en op zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 14.00 uur. Docenten geven voorlichting over alle opleidingen en beantwoorden graag je vragen. Leerlingen en studenten verzorgen rondleidingen en uiteraard zijn alle praktijkruimte en simulatoren vrij te bezoeken. Daarnaast zijn er bedrijven uit de sectoren aanwezig om voorlichting te geven over stageplaatsen en carrièremogelijkheden. Inschrijven voor een open dag is niet nodig.

De STC-Group is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in mainport Rotterdam.

Related news

List of related news articles