Partners en bezoekers ontmoeten elkaar tijdens MOCE2017

Op 19 april brengt het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) ruim honderd toonaangevende bedrijven uit de maritieme, offshore en energie industrie in contact met ambitieuze starters en doorgewinterde professionals. Dit jaar gaat MOCE een stap verder en creëert voor de partners en bezoekers de gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen.

Kennis is macht, kennis delen is kracht
Partners en bezoekers kunnen elkaar dit jaar ook op andere manier ontmoeten tijdens MOCE, namelijk door middel van de Case Studies. Tijdens de Case Studies gaan bezoekers twee uur met een actief of fictief probleem aan de slag van de partner in kwestie. Zo wordt de bezoeker tijdens de Case Study van Oceanco uitgedaagd om als lid van het Design & Innovation team na te denken over het ontwikkelen van speciale en innovatieve voorzieningen voor een ‘explorer style yacht’. Voor de bezoeker het moment om te laten zien wat hij of zij in huis heeft en voor partners de perfecte gelegenheid om aan te tonen wat je als werkgever te bieden hebt en te ontdekken wie er over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.

Daarnaast kunnen partners van MOCE hun beursdeelname dit jaar nog effectiever inrichten door gebruik te maken van Invite & Meet. Partners krijgen de primeur om voorafgaand aan MOCE gebruik te maken van de CV-database van de MaritiemeVacaturebank.nl om gericht personen uit te nodigen voor een gesprek op de stand.

Nieuwe partijen en oude bekenden
Dit jaar mag MOCE verschillende nieuwe bedrijven ontvangen in het WTC Rotterdam zoals Deme Group en Zeeland Seaports. Daarnaast zijn er ook genoeg oude bekenden aanwezig op 19 april. Damen Shipyards Group, Iskes Towage Salvage, Iv-Oil & Gas, Van Oord en Tideway Offshore Solutions staan klaar om in gesprek te gaan met de ruim 4.000 bezoekers. Bekijk de plattegrond en de bijhorende partnerlijst om te zien wie er verder aanwezig zijn op MOCE2017.

“MOCE is altijd een drukbezochte beurs met een divers aanbod aan bezoekers: studenten, pas afgestudeerden maar ook professionals met veel ervaring. MOCE is daarom dé maritieme beurs waar Tideway en werkzoekenden elkaar vinden”, vertelt Koen Groenen van Tideway Offshore Solutions. “Ook in deze lastigere periode is het goed aanwezig te zijn, niet alleen om naamsbekendheid op te bouwen, maar ook te behouden.”

Voor geïnteresseerde bedrijven, er zijn nog stands beschikbaar. Neem contact op via 010-209 2600. Kijk voor overige informatie over Invite & Meet en het aanbod van Case Studies op www.MOCE.biz.