Pon Direct Power breidt CAT Productportfolio uit.

Pon Direct Power heeft haar productenlijn voor de pleziervaart uitgebreid en biedt vanaf heden naast de Cat generatorsets vanaf 11 kW tevens Cat voortstuwingsmotoren vanaf 188 pk tot 715 pk aan.

Uitbreiding productenlijn
Gezien de toenemende vraag uit de markt zijn nu ook de Cat voortstuwingsmotoren aan de marine productenlijn van Pon Direct Power toegevoegd. Met deze uitbreiding biedt Pon Direct Power Cat voorstuwingsmotoren van 188 pk tot 715 pk en Cat generatorsets vanaf 11 kW aan. Naast de 3056 en C7 heeft Pon Direct Power de Cat C9, C12 en medio 2011 ook de C6.4 in haar portfolio. De C9 is tevens leverbaar in combinatie met de Zeus POD Drive systeem ZF 3800 (compleet pakket inclusief aandrijving en schroef voor sportieve prestaties).

Kant-en-klare inzetbaarheid
Pon Direct Power richt zich op de behoefte van kant-en-klare inzetbaarheid van producten. Door het aanbieden van functionele oplossingen die geen specifieke engineering behoeven kunnen de producten tegen lagere prijzen verkocht worden.
En door de kwaliteit van het Cat product in combinatie met standaardgarantie van 2 jaar (afhankelijk van type motor/generatorset) welke uit te breiden is naar 5 jaar, kan zij tegemoet komen aan de sterkste behoeften van de klant: betrouwbaarheid en zekerheid. Uiteraard voldoen de motoren aan de strengste emissie-eisen.

Pon Direct Power
Pon Direct Power richt zich met name op standaard energieoplossingen waar geen engineering of projectmanagement aan te pas komt. Pon Direct Power levert Cat en Olympian dieselgeneratorsets voor industriële toepassingen en Cat voortstuwingsmotoren en generatorsets voor de pleziervaart. Zij is een onderdeel van Pon Power BV, een lang gevestigde naam als importeur/dealer van Cat diesel- en gasmotoren en leverancier van totaaloplossingen. Pon Direct Power Marine levert uitsluitend via het Pon Direct Power Dealer netwerk. Kijk voor meer informatie op www.pondirectpower.nl.

Bron: Pon Power Direct, 15-11-2010;