RedWave neemt PTO activiteiten SGS Nederland in regio Rijnmond over

RedWave heeft met ingang van 1 april 2019 de Plant Terminal Operations (PTO) activiteiten van SGS Nederland in Spijkenisse heeft overgenomen. SGS Nederland is actief op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. PTO gaat als zelfstandige vestiging in het Rijnmondgebied onder de RedWave vlag verder met ruim 70 medewerkers.

Redwave

In de loop der jaren werden vanuit die afdeling PTO steeds meer medewerkers gedetacheerd bij toonaangevende raffinaderijen en opslagterminals, vooral in de rol van steiger operator. SGS Nederland wil zich nu weer volledig gaan richten op hun core business inspectie, testing en certificering en was op zoek naar een specialist om hun afdeling PTO bij onder te brengen.

En RedWave was juist op zoek naar groeimogelijkheden aan wal. SGS PTO en RedWave hebben elkaar dan ook precies op het juiste moment getroffen. RedWave heeft in de PTO activiteiten van SGS een sterk complementaire en gelijkgestemde partner gevonden.

SGS PTO en RedWave werken veelal met gelijksoortige functieprofielen voor gelijksoortige ondernemingen, SGS PTO voor onshore en RedWave voornamelijk offshore. Samen in één bedrijf kunnen we onze klanten nog beter en breder bedienen.