Save the date voor Navingo Career Event 2021

Op 26 en 27 oktober 2021 wordt het Navingo Career Event (NCE) georganiseerd. De 15e editie van dit carrière evenement vindt plaats in RAI Amsterdam. NCE is het meest uitgebreide carrière-event in de Europese maritieme, offshore en energie sector. Dit jaar maakt NCE onderdeel uit van Offshore Energy & Conference. Aanwezige bedrijven inspireren werkzoekenden en geïnteresseerden om bij te dragen aan de energietransitie. Het event bestaat uit een fysieke beursvloer met inhoudelijk programma gecombineerd met een online event en matchmaking omgeving.

Al 15 jaar inspireert en informeert NCE werkzoekenden; van ervaren engineers, monteurs, zeevarenden, technici en projectmanagers tot studenten en starters van elk niveau. NCE stelt bedrijven in staat om doelgericht te werven en vacatures onder de aandacht te brengen bij een groot, relevant publiek.  Door de informele sfeer is het voor bezoekers makkelijk om in contact te komen met de ondernemingen op de ruime en veilig opgezette beursvloer en online.

NCE maakt onderdeel uit van Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) en vindt plaats op de gezamenlijke beursvloer en conferentiezalen. Hierdoor krijgt Human Capital een prominente rol in de missie van de offshore energie sector om expertise in de sector te behouden. Technische personeel en digitale specialisten zijn essentieel bij het realiseren van de energietransitie. Netwerken, matchmaking, kennisdeling en het ontdekken van de nieuwste innovaties: er zijn genoeg redenen voor (young) professionals om aanwezig te zijn.

In samenwerking met branchepartijen, supporting partners en opleidingsinstituten is ook dit jaar NCE hét event voor carrière en ontwikkeling in de sector. Door de combinatie met OEEC krijgen bezoekers een goed beeld van wat er in de gehele sector speelt, en hoe zij onderdeel kunnen zijn van deze innovatieve en inspirerende community.

Navingo Career Event (NCE) is hét event voor carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energiesector. De gehele supply chain komt er samen om te netwerken, kennis te delen en innovaties te tonen die werkzoekenden en geïnteresseerden motiveren om te kiezen voor een carrière in deze inspirerende wereld.

NCE vindt plaats op 26 en 27 oktober 2021 in RAI Amsterdam en maakt onderdeel uit van Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC). OEEC is een zakelijk beurs waar de gehele offshore energie sector samenkomt. Meer informatie: www.navingocareer.com.