Offshore Energy Exhibition & Conference en Navingo Career Event 2021 starten over een paar dagen!

Offshore Energy Exhibition & Conference 2021 nadert! Vergeet je niet in te schrijven om deel uit te maken van een geweldig evenement vol netwerkmogelijkheden, inzichtelijke sessies en zakendoen.

Het inhoudelijke thema van dit jaar is: “Offshore Energy in a Changing World.” Vier talkshows en zes Energy Talks schilderen het energielandschap in transitie. Verschillende nieuwe trends, zoals waterstof, bouwen met de natuur en onderhoud door drones worden geanalyseerd. Tegelijkertijd zendt de Live Studio een non-stop live programma uit waarin perspectieven van de volgende generaties, pitches van toonaangevende bedrijven, interviews met bezoekers en marktvooruitzichten worden gedeeld.

Het Navingo Career Event vindt gelijktijdig plaats in RAI Amsterdam en online. Dit evenement is gericht op het verbinden van nieuw talent met bedrijven. (Young) professionals kunnen zich laten inspireren door de nieuwste innovaties en technologieën van de organisaties die actief zijn in de maritieme en offshore energie-industrie. Werkzoekenden krijgen ook de mogelijkheid om tips en inzichten van de werkgever te ontvangen, hun CV en LinkedIn-profiel te laten checken en gematcht te worden met potentiële werknemers.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op OEEC 2021!

Aanmelden voor de evenementen kan hier https://registration.offshore-energy.biz/

Bekijk het volledige programma https://www.offshore-energy.biz/offshore-energy-2021/programme/