Scheepselectro, een specialisme

U bent iemand die vaak op en aan het water te vinden is. Misschien bent u binnenschipper of op een andere manier beroepsmatig met schepen bezig. Wellicht gebruikt u uw boot vooral in uw vrije tijd. Denkt u nog eens terug aan de schepen van een aantal honderden jaren terug. Overgeleverd aan de elementen, vertrouwend op de kennis en kunde van kapitein en stuurman. Er is veel veranderd. U weet als geen ander hoe cruciaal de rol van goede scheepselectro in de huidige beroepsvaart en pleziervaart is. Faber Elektro Service wil u graag van dienst zijn op alle gebieden waar scheepselectro een rol speelt. Dat is ons specialisme.

Faber Elektro Service Foto IC 28-5-2019
Foto, Faber Elektro Service.

Wat kan Faber Elektro Service voor u betekenen?

Faber Elektro Service is een jong bedrijf met een zeer grote ervaring op het gebied van elektrische systemen in de scheepvaart. Ze zijn gespecialiseerd in besturingssystemen en zijn experts in het tekenen en ontwerpen van diverse elektrische systemen aan boord van schepen. Ook verzorgen ze onderhoud en voeren ze reparaties uit. Zij zien het belang van goede preventie. Wanneer tijdens de vaart bepaalde elektrische systemen uitvallen, kunnen de gevolgen aanzienlijk zijn. Dit moet te allen tijde worden voorkomen. Door uw scheepselektro regelmatig te controleren en waar nodig bij te stellen of te vervangen, is uw schip op vrijwel alles voorbereid. Hun aanpak werkt aantoonbaar. In korte tijd zijn ze flink gegroeid en mogen ze zich verheugen in een toegenomen vraag naar hun diensten.

Scheepselectro – ontwerp, onderhoud en preventie

Als u Faber inschakelt, beginnen ze met een uitgebreide scan van uw huidige scheepselectro. Ze controleren uw complete scheepselektronica op een ongestoorde werking en brengen u een duidelijk rapport uit, met aanbevelingen voor aanpassingen, reparaties en vervanging. Dit vormt de basis van hun activiteiten om uw schip weer helemaal up-to-date en veilig te krijgen. Daarnaast bekijken ze of ze u met aanvullende producten en diensten kunnen helpen. Zo hebben ze bijvoorbeeld de mogelijkheid om off-grid systemen te ontwerpen, zodat u nergens zonder elektriciteit hoeft te zitten. Faber Elektro Service heeft de beschikking over een uitgebreide werkplaats waar vakdeskundige technici werken volgens de strenge NEN-normen die binnen de scheepsvaart van toepassing zijn.

Neemt u contact op

U heeft een spoedklus omdat u gemerkt heeft dat cruciale scheepselectro niet meer werkt zoals het zou moeten doen. Of u bent geïnteresseerd in een complete preventieve scan van uw huidige besturingssysteem en scheepselectro. Neemt u dan zeker contact met Faber op via www.faberelektroservice.nl. Zij werken flexibel en vraaggericht en hebben maar één doel: dat u en uw schip ongestoord en veilig het water op kunnen.

Foto, Faber Elektro Service.