Titanic Familiezaterdagen in Amsterdam EXPO

TitanicEXPO

Verkleden, kleuren en speuren bij Titanic: The Artifact Exhibition

Op de zaterdagen in de kerstvakantie organiseert Amsterdam EXPO speciale activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar bij de tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition. Tussen 11:00 en 16:00 uur kunnen zij zich verkleden als chique dames en heren uit de eerste klas of als bemanning; matrozen en kapiteins. Vervolgens gaan ze in stijl op de foto voor de bekende trap uit de Titanic, de zogenaamde Grand Staircase. Aan de familiezaterdagen zijn geen extra kosten verbonden.

Voor kinderen is er altijd een speciale gratis kinderaudiogids beschikbaar bij Amsterdam EXPO. Deze gids neemt hen mee in het verhaal van het ‘onzinkbare’ schip en de passagiers. De audiogids is bij de ticketprijs inbegrepen. Met de Titanic speurtocht en kleurwedstrijd zullen jonge bezoekers zich geen moment vervelen. Ook is er een spreekbeurtenpakket ontwikkeld – de basis voor een spreekbeurt over de Titanic – die vanaf de kerstvakantie te downloaden is op de website van Amsterdam EXPO.

Een speciaal familieticket voor twee volwassenen met twee kinderen of een volwassene met drie kinderen is verkrijgbaar vanaf €48 via www.amsterdamexpo.nl/tickets, telefonisch via 0900-8411 (45cpm) en aan de kassa van Amsterdam EXPO.