TOS leverancier binnenvaartpersoneel Evides Waterbedrijf

Per 1 januari 2012 is TOS (Transport & Offshore Services) gedurende een periode van drie jaar de leverancier voor binnenvaart inhuurpersoneel aan boord van de waterboten van Evides Waterbedrijf. Begin december is hiervoor een samenwerkingscontract ondertekend.

Sinds 2003 is TOS tevens actief in het uitzenden en detacheren van varend personeel in diverse sectoren van de binnenvaart. “Dit driejarige contract is echt een mooie aanvulling op ons werk van de afgelopen jaren”, aldus Siebelina Ooms. Ooms is binnen TOS aangesteld tot Consultant Maritime en verantwoordelijk voor de werving & selectie van o.a. binnenvaartpersoneel. Ooms komt uit een binnenvaartfamilie en heeft derhalve een uitgebreid netwerk waaruit zij kan putten.

Evides Waterbedrijf levert jaarlijks maar liefst 220 miljoen kubieke meter water aan ruim tweeënhalf miljoen huishoudelijke en industriële klanten in de regio Rijnmond en Zeeland. Evides levert naast drinkwater, ook diverse waterkwaliteiten aan de industrie en zuivert afvalwater. De afdeling Scheepvaart van Evides levert drinkwater aan de scheepvaart in het Rotterdams havengebied. Dit gebeurt met drie waterboten die op werkdagen van 07.30 tot 16.00 uur volgens een vast schema door de havens varen.

TOS levert wereldwijd technisch en nautisch personeel in de gehele maritieme sector en verzorgt turnkey ship deliveries. “We zijn internationaal gericht en werken net als onze klanten wereldwijd. Het binnenhalen van deze opdracht versterkt onze positie in de binnenvaart aanzienlijk. Daarnaast ligt het volledig in het verlengde van onze huidige dienstverlening in de Rotterdamse haven, zoals bijvoorbeeld de havensleepdiensten”. Ook voor de werving van Nederlandse binnenvaarders zal het een positief effect hebben. We zijn erg blij met deze uitbreiding van diensten van onze divisie Maritime!”, aldus Marleen Stuurman, Executive Manager Operations.

Meer… TOS