Transparantie en eenvoud in TTT webwinkel

Dankzij de nieuwe webwinkel van Theunissen Technical Trading BV (TTT) kunnen klanten nu online de actuele voorraadniveaus en prijzen bekijken van de producten die zij nodig hebben. Tevens kunnen zij eenvoudig een bestelling plaatsen en de eigen orderhistorie inzien. TTT lanceerde de webwinkel begin juli in een nieuwe, frisse website.

Vanaf begin juli van dit jaar maakt TTT gebruik van een nieuwe website. De website heeft een frisse lay-out en een overzichtelijke menustructuur. Een van de nieuwe elementen is de webwinkel. In de webwinkel zijn de actuele voorraadaantallen te zien en iedereen kan er terecht voor de prijs van de producten (exclusief BTW). Indien een account gekoppeld wordt aan een bestaande klant in het administratiesysteem van TTT, kunnen tevens de gemaakte afspraken gecontroleerd worden en de eigen orderhistorie bekeken worden.

TTT heeft ervoor gekozen een webwinkel aan te bieden om meer transparantie en meer informatie te verschaffen aan de bezoekers. Door de prijzen en voorraadaantallen weer te geven, kan de klant een bestelling gerichter invullen. Daarnaast maakt de webwinkel een internationale verzending gemakkelijker, doordat er online geen problemen ontstaan betreffende zaken als tijdverschil en fysieke afwezigheid. Henk Volmerink, directeur van TTT: “Wij willen meegaan met de nieuwe technologische mogelijkheden en zodoende als bedrijf actief en relevant blijven. Met de webwinkel geven wij bovendien nog meer mogelijkheden kennis te maken met onze producten.”

De webwinkel is te bereiken via www.tttbv.nl, onder menutab ‘Webwinkel’. Uiteraard kunnen klanten hun bestellingen ook op de traditionele manier blijven plaatsen.