Uitnodiging zeilschepen Sailevent Flensburg 2012

In naam van Spinnaker Events wil ik u van harte uitnodigen om deel te nemen aan het sailevent “Flensburg Nautics” in de periode van 17.08 – 19.08.2012.

Eens per twee jaar komen vele internationaal varende schepen en crews vanuit alle werelddelen bij elkaar in de haven van Flensburg, waarbij de 500.000 bezoekers van dit evenement kunnen genieten van de Sail in, wedstrijden, spetterende vuurwerkshows, verschillende attracties en de Sail out.

Alle deelnemende schepen die zich rechtstreeks bij de organisator aanmelden [email protected] (Voorheen Edelhoff Events) ontvangen kosteloos ligplaats, stroom, water en de mogelijkheid om afval te deponeren. Grotere schepen kunnen indien gewenst, gebruik maken van onze beschikbare sleepdienst om veilig af te meren. Voor snelle beslissers biedt de organisator tot 25 november de mogelijkheid om een voorkeurs ligplaats aan te vragen.

Graag ontvangen aanmelding van schepen met details; foto’s, afmetingen, capaciteit, huurprijzen dag- en avondvaarten. Momenteel hebben wij meerdere lopende aanvragen voor gezelschapen tussen de 30 en 150 personen. Wij willen deze groepen per deelnemend schip met juiste capaciteit op voorhand kunnen aanbieden.

Om een grote verscheidenheid aan schepen vanuit de hele wereld te kunnen presenteren, hopen wij op veel aanmeldingen.

Meer… Agentur Leinen Los