Voorbereidingen Dredging Today Conference in volle gang

Met nog maar 2,5 maand te gaan tot de Dredging Today Conference op 9 & 10 oktober in Amsterdam RAI, wordt het inhoudelijke programma steeds groter. Afgevaardigden uit Nederland en van over de hele wereld zoals Van Oord, Royal IHC, Havenbedrijf Rotterdam, Havenbedrijf Amsterdam, USK MOST en Rabobank gaan het podium betreden om te spreken tijdens de Dredging Today Conference.

Femke Perlot-Hoogeveen, Conference Manager: “We hebben een hele goede start gehad met de voorbereiding op onze eerste Dredging Today Conference. Momenteel zitten we in een vergevorderde fase. De inhoud van het programma wordt steeds duidelijker en we hebben al veel bevestigde sprekers. Ook werken we hard aan het aantrekken van nationale en internationale delegates.”

Dredging Today Conference met als thema: ‘Change Climate, Resilient Business’
‘Change Climate, Resilient Business’ is het thema op de 1e Dredging Today Conference op 9 en 10 oktober in Amsterdam RAI. De conferentie biedt een toekomstgerichte agenda met aandacht voor zaken doen in plaats van technologie. Welke bedrijfsstrategieën zijn er nodig als gevolg van economische, sociale en milieu-uitdagingen? Wat maakt de baggerindustrie toekomstbestendig?

De conferentie wordt ondersteund door de International Association of Dredging Companies (IADC) en maakt deel uit van een baggerplatform, dat ook bestaat uit het online nieuwsportaal DredgingToday.com en de onlangs uitgegeven Dredging Vessel Directory.

Kijk voor het programma en conferentie updates op: www.dredgingconference.com.