Wereldhavendagen op zoek naar vrijwilligers

De organisatie van de Wereldhavendagen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun team willen komen versterken op 6, 7 en 8 september in Rotterdam.

Wereldhavendagen. Foto, Anne Reitsma.
Wereldhavendagen. Foto, Anne Reitsma.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die trots zijn op Rotterdam. Dit jaar wordt het de 42e editie van het evenement. Het verstevigen van de band tussen haven, stad en haar natuurlijke achterland – dat is waar de Wereldhavendagen om draait.

Naast dat meewerken aan de Wereldhavendagen een leuke ervaring is, maken de vrijwilligers de Wereldhavendagen vanaf de eerste rij mee. En de vrijwilligers ontvangen als beloning een VVV-bon van 15,- euro per gewerkte dag en een borrel na de Wereldhavendagen.

Crewbijeenkomst 27 augustus

Op dinsdag 27 augustus vindt tussen 17.00 en 21.00 uur de jaarlijkse crewbijeenkomst plaats in het World Port Center (Rotterdam). Een leuke en informatieve crewbijeenkomst in aanloop naar de Wereldhavendagen met onder andere een uitleg over de werkzaamheden per functiecategorie in subgroepen en afsluitend een borrel.

Aanmelden

Ga naar wereldhavendagen/vrijwilligers voor meer informatie en aanmelden. Aan vrijwilligerswerk tijdens Wereldhavendagen Rotterdam zijn een aantal regels en voorwaarden verbonden. Lees de punten in het document ‘Verwachtingen & tegenprestaties vrijwilligers Wereldhavendagen 2019’ goed door voordat je je als vrijwilliger inschrijft.