Wim van der Valk Yachts kiest voor Holland Nautic en Simrad Elektronica op zijn nieuwste modellen

Wim van der Valk Continental Yachts heeft ervoor gekozen om zijn nieuwste modellen uit te rusten met de complete range maritieme elektronica van Simrad. Hieronder vallen bijvoorbeeld multifunctionele displays, breedbandradars, entertainment en stuurautomaten van Simrad. Alle apparatuur wordt geleverd door Holland Nautic, de Benelux distributeur van Simrad.

Aanleiding om over te stappen op Simrad zijn innovatieve producten zoals een breedband radar en het NSO multifunctionele display, waarmee je vanaf een enkel scherm alles kunt bedienen. Deze verregaande systeemintegratie sluit naadloos aan bij het comfort dat de jachten van Wim van der Valk bieden.

“Het is geweldig dat we de jarenlange relatie met Wim van der Valk Yachts verder kunnen bestendigen”, zegt Rob Jansen, Directeur van Holland Nautic. “We zijn erg blij dat de vernieuwende apparatuur van Simrad deel uitmaakt van de kwalitatief hoogwaardige schepen die Wim van der Valk Yachts bouwt.”

Wim van der Valk voegt toe: “Bij het selecteren van onderdelen voor onze jachten gaan we niet over één nacht ijs, dus ook bij het uitzoeken van navigatie- en communicatieapparatuur niet. De innovatieve producten van Simrad en onze ervaring met Holland Nautic en Hooymans als kundige en betrouwbare leveranciers maakt dit voor ons een logische keuze.”

Installatiebedrijf Hooymans, al jaren hofleverancier bij Van der Valk Yachts, gaat de installatie, commissioning en after sales verzorgen. De Continental II – 23.00 ALU/IPS – Flybridge is het eerste jacht dat volledig met Simrad wordt uitgerust.

Over Holland Nautic
Holland Nautic is al bijna 40 jaar marktleider en de expert op het gebied van navigatie- en communicatieapparatuur. Alle segmenten motor- en zeiljachten, zowel voor pleziervaart, beroepsvaart als sportvisserij, worden door Holland Nautic over de gehele Benelux bediend. Holland Nautic levert en installeert apparatuur van vermaarde merken als Simrad en Simrad Pro, B&G, Lowrance, KVH, Tacktick en OceanLED en biedt daarnaast ook ondersteuning aan dealers en eindgebruikers. Samen met onze telefonische helpdesk en de Holland Nautic Academy, die allerlei relevante trainingen verzorgt, is ons motto dan ook:

“Uw navigatie is onze zorg.” Holland Nautic