Woensdag 1 april voor alle zorgverleners toeteren

North Sea Port roept de havengemeenschap op haar steun te betuigen aan de zorgverstrekkers in hun strijd tegen het coronavirus. Op woensdag 1 april schallen om 12 uur de toeters in en rond het havengebied. Tienduizenden houden al wekenlang de haven draaiende: zij zorgen mee voor de bevoorrading van het land en een groot deel van Europa. Deze mensen #SupportThePort en verdienen een medaille. Die medaille en zoveel meer verdienen ook de duizenden verplegers, dokters, hulpverleners en andere medewerkers die paraat staan om het coronavirus vanop de eerste lijn in te dijken.

Op schip, in vrachtwagen, in auto of thuis

Om als havengemeenschap steun te betuigen aan alle zorgverleners toeteren we op woensdag 1 april om 12 uur in de haven en worden er witte doeken uitgehangen. De hele havengemeenschap wordt opgeroepen om mee te toeteren in een schip, vrachtwagen of auto en een wit doek uit te hangen aan bedrijven, schepen of gewoon thuis.

Stuur je filmpjes door: win een viprondvaart

Het havenbedrijf North Sea Port wil een compilatie van filmpjes maken. Die wordt dan gedeeld op de sociale media van North Sea Port en op de website www.northseaport.com

Stuur je filmpje op woensdag 1 april voor 13.30 uur door naar [email protected] en wie weet win je wel een viprondvaart in het havengebied van North Sea Port. Indien het bestand te groot is dan kun je ook www.wetransfer.com gebruiken. Vermeld hierbij zeker duidelijk je bedrijf, team en naam.

Post je filmpje op sociale media

Natuurlijk post je je filmpje ook zelf op sociale media. Kijk alvast op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram van North Sea Port.

Gebruik #Northseaport #SupportThePort