YES!Delft zoekt startups met goede ideeën voor de haven

  • binnenland

YES!Delft is op zoek naar early stage startups met goede tech ideeën die de haven veiliger, efficiënter en duurzamer maken. Van een idee dat nog gevalideerd moet worden tot bijna market ready ideeën die klaar zijn voor een pilot, investeerder of launching customer. Naast een mooi platform zijn er ook verschillende prijzen te winnen, zoals gratis deelname aan het LaunchLab van YES!Delft en een lunch met Paul Smits (CFO Havenbedrijf Rotterdam).

Op 20 september organiseert Port Innovation Lab ‘AccessDay’: tijdens deze middag krijgen 10 early stage startups de kans om hun ideeën voor zo’n 30 directeuren en innovators uit de haven te pitchen. Port Innovation Lab is een samenwerking tussen Port of Rotterdam en YES!Delft.

Aanmelden om te pitchen tijdens AccessDay
Meedoen is makkelijk: dien jouw idee in. De tien beste ideeën worden uitgenodigd om te pitchen tijdens de AccessDay. Hier pitch je voor directeuren en innovators. Meld je voor 8 september 23:59 uur aan.

De Rotterdamse haven is de grootste haven van Europa en staat bekend om zijn ondernemerschap en innovatie. Port of Rotterdam is voorloper wanneer het om innovatie gaat en gelooft sterk in de samenwerking met startups om deze positie te behouden.

AccessDay
De tien beste ideeën ontvangen een pitch training en een plek om het idee te pitchen tijdens AccessDay. Pitch en laat een blijvende indruk achter. De winnaar ontvangt een netwerklunch met Paul Smits (CFO Port of Rotterdam) en gratis deelname aan het LaunchLab programma van YES!Delft (commerciële waarde 15k, mits er aan de selectie criteria wordt voldaan*). Het publiek geeft deelnemers de kans om financiering, launching customers en de mogelijkheden binnen dit krachtige netwerk te onderzoeken.

Port Innovation Lab
Port Innovation Lab trekt relevante haven ideeën aan en versnelt deze tot succesvolle startups die de wereld kunnen veroveren vanuit de Rotterdamse haven. Het programma biedt
het beste van twee werelden aan: de bewezen aanpak van één van Europa’s meest succesvolle incubator YES!Delft en het netwerk van Europa’s grootste havenbedrijf Port of Rotterdam Authority.
Tijdens de AccessDay (20 september) zijn er innovatie managers en directeuren van verschillende bedrijven uit de Rotterdamse haven (- industriële complex) aanwezig bij YES!Delft om jouw idee voor de haven te horen. Heb jij een idee voor een bedrijf of een startup met impact op de haven van Rotterdam? Dit publiek wil graag jouw idee horen!

 

Related news

List of related news articles