300 maritieme professionals gezocht voor Recordpoging Maritieme Gastlessen 2013

Recordpoging Maritieme Gastlessen voorzitter Arie Kraaijeveld

Tijdens de Maritime Week 2013 wordt gestreefd het record Maritieme Gastlessen te verbreken. In één week tijd door het hele land minimaal 300 maritieme gastlessen en voordrachten organiseren. Dat is de ambitie. Bent u trots op uw werk en vindt u het leuk om erover te vertellen? Meld u dan nu aan voor het geven van een gastles tijdens de Recordpoging Maritieme Gastlessen 2013.

Gastdocenten gezocht
Om aan zoveel mogelijk jongeren te laten zien hoe leuk het is om in de maritieme sector te leren en te werken en de diversiteit van de mogelijkheden binnen de sector te laten zien, is de organisatie van de Maritime Week 2013 op zoek naar enthousiaste professionals. Van logistiek planner in de haven, tot ontwerper van superjachten, en van kapitein op een cruiseschip tot pionier in opkomende economieën. Bent u trots op uw werk, vindt u het leuk om erover te vertellen en kunt u daar een uurtje voor vrijmaken? Doe mee!

Inhoud gastles
Als enthousiaste werknemer kunt u jongeren en kinderen meenemen op ontdekkingsreis door de maritieme wereld. U vertelt vanuit uw eigen perspectief hoe het is om in de maritieme industrie te werken en hoe divers die eigenlijk is. U kunt de les geven in uw eigen netwerk (scholen, scouting, verenigingen etc.) of de organisatie van de Maritime Week kan u in contact brengen met een geïnteresseerde partij in uw regio. En wat denkt u van het geven van de les bij uw bedrijf? De ervaring van de leerlingen wordt dan intenser! Op het aanmeldformulier kunt u uw voorkeuren aangeven.

De gastles voor de recordpoging dient gegeven te worden in de Maritime Week, tussen 31 oktober en 8 november 2013. De gastlessen van de campagnes ‘Zeebenen in de klas’ en ‘Water Estafette’ in deze periode tellen ook mee voor de recordpoging. Op vrijdag 8 november wordt tijdens het onderdeel ‘Future Pioneers’ op Europort bekendgemaakt of de doelstelling gehaald is.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Aanmelden is mogelijk op www.maritimeweek.nl (directe link: Aanmeldformulier Recordpoging Maritieme Gastlessen).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda te Veldhuis van Scheepsbouw Nederland via 010 44 44 333 of [email protected].

Meer… Maritime Week