VIDEO: Maritime Campus & Kenniscentrum Wind op Zee

 

Kom 27 maart 2014 naar “Carrières aan Zee” en Ontdek jouw mogelijkheden binnen de offshore-/energie- en maritieme techniek.

Den Helder is op 27 maart 2014 het middelpunt van een groot regionaal voorlichtingsevenement met speciale aandacht voor de mogelijkheden in de offshore/energie en maritieme techniek. Dit evenement heeft betrekking op onderwijs, bedrijfsleven, innovatie en carrièremogelijkheden. Initiatiefnemers zijn Maritime Campus Netherlands en Skills Netherlands.

De vorm van het evenement heeft zich in diverse regio’s bewezen als een succesvolle combinatie van beroep, opleiding en werk. In samenwerking met regionale partners, richt het evenement zich op de specifieke aandachtsgebieden in de regio Kop van Noord Holland- Noord. Dat maakt het uniek en een niet te missen evenement.

Om een overzichtelijk aanbod te brengen maken we gebruik van diverse pleinen. Uitgangspunt daarbij is dat de als exposant een interactief programma biedt. Het is van belang jongeren plezier te laten beleven in het opleidingen- en beroepskeuzeproces, door ‘zien, doen, beleven en informeren’ en zo de intrinsieke motivatie aan te spreken en bij te dragen aan een realistisch beroepsbeeld.

Het evenement richt zich op de compacte promotie van alle offshore/ energie en maritieme techniek mogelijkheden (m.b.t. opleidingen en werk) in de totale regio en de bewustwording van de perspectieven op het gebied van onderwijs en ondernemen.

Meer… Maritiem Campus en Kenniscentrum Wind op Zee