Aanstelling nieuwe algemeen directeur voor N-Sea

Gerard Keser opvolger Leen Noordhoek

De Raad van Commissarissen en directie van N-Sea heeft het genoegen u mee te delen dat op 12 september 2011 de heer Gerard Keser zal aantreden als nieuwe algemeen directeur van N-Sea. Leen Noordhoek, die sinds mei van dit jaar de positie van Algemeen Directeur ad interim op zich had genomen, zal plaatsnemen in de Raad van Commissarissen.

De heer Keser was van 2002 tot 2011 werkzaam in verschillende directie functies bij Smit International NV. Zijn laatste positie was die van Algemeen Directeur van Smit Salvage en Subsea. Leen Noordhoek ziet in Keser een waardig opvolger: ‘’Ik ben zeer verheugd dat Gerard gekozen heeft om zijn carriere bij N-Sea voort te zetten en ik zie in hem een zeer competente opvolger die het bedrijf naar een hoger plan kan tillen. Hij is een bekende in onze industrie en ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste man is voor deze functie.” Cees Noordhoek heeft veel zin in de samenwerking met Keser: ”Gerard is in mijn ogen de juiste man op de juiste plaats, hij weet hoe onze markt in elkaar steekt en heeft een duidelijke visie over zowel de markt als N-Sea’s positie in de markt.” Keser heeft veel zin in de nieuwe klus, die hij ziet als een enorme uitdaging: “N-Sea is een bedrijf met een rijke historie en een goede naam in de industrie. Het lijkt mij geweldig om met de enthousiaste en zeer competente medewerkers het bedrijf verder uit te bouwen.”

N-Sea (voorheen Noordhoek) met een historie van meer dan 50 jaar staat wereldwijd bekend als een intergrated subsea aannemer binnen de Olie en Gas, renewables, kabel-en baggerindustrie.

Meer… N-Sea