Anthony Veder Rederijzaken in de Maritieme & Offshore Carrièregids

De Maritieme & Offshore Carrièregids 2017 helpt actief en latent werkzoekenden om zich te oriënteren op de industrie. In de gids presenteren uiteenlopende bedrijven zich aan werkzoekenden, waaronder Anthony Veder Rederijzaken.

Anthony Veder is gehuisvest in de havenstad Rotterdam en focust zich als rederij volledig op het transport van vloeibaar gas. Deze rederij heeft een van de modernste en technologisch meest geavanceerde gastankervloten in de industrie, waarmee veilige, flexibele en betrouwbare diensten worden geleverd. Anthony Veder is op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde zeelieden – van eerste stuurman tot HWTK en tweede WTK tot leerling. Echter ook op kantoor zijn zij op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s met een hbo- of wo-opleiding en sterke affiniteit voor techniek en/of maritieme industrie.

Benieuwd naar Anthony Veder Rederijzaken als werkgever? Lees het profiel en bekijk de video van deze rederij, of een van de andere 40 bedrijfsprofielen, in de Maritieme & Offshore Carrièregids.