Containers met de Strasbourg-Ortenau-Express naar Rotterdam

Moeiteloos door de nacht reizen containers met de Strasbourg-Ortenau-Express naar Rotterdam. Op 25 juni heeft Contargo Zuid in Straatsburg de 1500e container op de Strasbourg-Ortenau-Express (SOE) geladen. De jubileumvracht, een 40′-container van een vaste klant van Contargo SARL, werd ’s nachts naar Rotterdam vervoerd. Hiermee heeft de SOE een vast plekje binnen het vervoersnetwerk van Contargo veroverd.

“De 1500e container sinds week 8 van dit jaar is voor ons het bewijs dat de SOE een goede beslissing was,” aldus Stefan Leijdekkers, manager Contargo Weil GmbH. “Onze klanten zijn zeer positief over ons eerste trimodale aanbod in Straatsburg en omgeving. Wij voeren deze dienst in eigen beheer uit.”

De SOE verbindt alle locaties van Contargo Zuid met de terminals Euromax, Delta/APMT en RCT. In Straatsburg Noord vertrekken de treinen steeds op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ze komen op deze dagen ook weer terug. De reistijd voor beide richtingen bedraagt in de regel één dag.

Contargo Zuid is een fusie van de drie Contargo-vennootschappen Contargo AG, Basel, Contargo Weil GmbH in Weil am Rhein en Contargo SARL in Straatsburg en Ottmarsheim. Samen bieden zij hun klanten op het drielandenpunt flexibele diensten voor containervervoer. Contargo Weil am Rhein GmbH beheert de SOE en coördineert de boekingen.

Meer… Contargo