Ronald Paul. Foto, Havenbedrijf Rotterdam

COO Ronald Paul verlaat Havenbedrijf Rotterdam

Ronald Paul, Chief Operating Officer (COO) van Havenbedrijf Rotterdam, legt zijn functie in september na 8 jaar neer. Na ruim 35 jaar neemt hij daarmee afscheid van het Havenbedrijf. Op verzoek van de Raad van Commissarissen blijft Ronald Paul daarna nog voor een half jaar beschikbaar als adviseur van Havenbedrijf Rotterdam. Hij gaat het bedrijf ondersteunen in een aantal dossiers, waaronder de huidige gezondheidscrisis en de gevolgen daarvan. Wat Ronald Paul hierna gaat doen is niet bekend gemaakt.

Ronald Paul. Foto, Havenbedrijf Rotterdam
Ronald Paul. Foto, Havenbedrijf Rotterdam
Ronald Paul. Foto, Havenbedrijf Rotterdam

Ronald Paul: “Ik heb met heel veel plezier en inzet vele jaren bij het Havenbedrijf gewerkt, waaronder 8 jaar in de Algemene Directie en 8 jaar bij Maasvlakte 2. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit met vele gepassioneerde collega’s, klanten en relaties heb kunnen doen. Bij het gekregen vertrouwen van hen past mijn dank en waardering.”

Allard Castelein, CEO van Havenbedrijf Rotterdam: “Ik ben Ronald buitengewoon dankbaar voor alles wat hij voor de Rotterdamse haven heeft betekend. Als COO heeft hij een zeer goede bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van ons bedrijf en reputatie naar onze klanten en stakeholders.”

Ook voorzitter van de Raad van Commissarissen Miriam Maes neemt deze gelegenheid om namens de Raad van Commissarissen haar bijzondere dank uit te spreken voor de inzet en resultaten van Ronald Paul: “Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn grote inzet, betekenis en bijdrage tijdens zijn 35 jaar bij het Havenbedrijf en waarderen dat Ronald met zijn diepgaande kennis en ervaring bereid is om nog enige tijd beschikbaar te zijn als adviseur van Havenbedrijf Rotterdam.”