Enterprise Europe Network Nederland

De internationale maritieme sector komt van 5 tot en met 8 november bijeen op Europort 2013 in Rotterdam. Maritieme professionals ontmoeten elkaar op de stands van vele exposanten. Het jaarlijkse matchmaking event MariMatch biedt op woensdag 6 november bezoekers van Europort de mogelijkheid om in een informele setting 1-op-1 gesprekken te voeren met potentiële zakelijke partners. Bij elke ‘matchmaking’-bijeenkomst krijgen deelnemers een half uur om die belangrijke ‘eerste indrukken’ te vormen.

MariMatch wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network Nederland (EEN) met steun van Europese partners en in samenwerking met Ahoy Rotterdam. EEN is een initiatief van de Europese Commissie dat erop gericht is business te laten groeien door middel van technologische samenwerking. Met 600 lidorganisaties in 40 landen, biedt het netwerk een toegangspoort tot nieuwe markten, nieuwe technologieën en nieuwe financiering. Bezoekers van Europort 2013 kunnen een beroep doen op MariMatch medewerkers om hen ter plaatse te ondersteunen.

Innovatie en het verbinden
“Het hele beursprogramma is gericht op innovatie en het verbinden van maritieme werelden”, zegt Raymond Siliakus, Exhibition Manager van Europort 2013. “MariMatch sluit direct aan bij deze doelstellingen en genereert nieuwe zakelijke kansen in de maritieme en offshore sector.”

Meer… Syntens