GVB gunt meerjarige opdracht aan Haprotech Lasopleidingen

Na een aanbestedingsprocedure heeft GVB gekozen voor Haprotech Lasopleidingen.
De openbaar vervoerder van Amsterdam kiest voor Haprotech vanwege een breed opleidingsaanbod, een professioneel opgezet opleidingsproces en de hoge eisen die er gesteld worden aan cursisten die deelnemen. De overeenkomst is getekend voor drie jaar. Inmiddels zijn de GVB-medewerkers gestart met de lasopleiding.

Medewerkers van het GVB zijn met een lasopleiding van Haprotech Lasopleidingen goed geschoold om de gecertificeerde laswerkzaamheden aan rail en spoor uit te voeren.

GVB
GVB is de openbaar vervoerder van Amsterdam. Elke dag reizen ongeveer 800.000 mensen met tram, bus, metro en veren via een fijnmazig netwerk over weg, water en rails, zowel boven- als ondergronds. Opgericht in 1900, heeft GVB meer dan een eeuw ervaring in openbaar vervoer.
GVB is voortdurend gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

Over Haprotech Lasopleidingen
Haprotech Lasopleidingen is onderdeel van Lashuis Haprotech gevestigd in Velsen-Noord en verzorgt professionele las- en kaderopleidingen. Lashuis Haprotech is sinds 1990 actief als leverancier van een
breed scala aan producten en diensten gericht op de lastechniek, zoals lasapparatuur, lasmechanistatie, lastoevoegmaterialen, lasgassen, lasprojectbegeleiding, lasadvisering en service & onderhoud.

Bron: Lashuis Haprotech , 25-05-2011;