HEBO breidt uit in haven van Amsterdam

SInds vorige maand is HEBO Maritiemservice gestart met het aanbieden van maritieme dienstverlening in de haven van Amsterdam. HEBO was al actief in de Amsterdamse haven alleen ontbrak een permanente locatie. In samenwerking met TMA Logistics en Port of Amsterdam is het gelukt vanaf 5 juni een vaste locatie voor een van de HEBO bokken te vinden in de haven van Amsterdam. Zo kunnen zij tot 800 ton lifting capaciteit aanbieden voor project- en breakbulk verladingen en bieden ze hijscapaciteit aan voor superjachten in de haven van Amsterdam.

Foto, HEBO Maritiemservice
Foto, HEBO Maritiemservice
Foto, HEBO Maritiemservice

Ook gaat HEBO met hun afdeling emergency response actief zijn vanuit de Coenhaven in Amsterdam voor het bestrijden van incidenten, het afvangen van vrijgekomen afvalstoffen van bijvoorbeeld olie en chemische producten tot plastic afval.

HEBO Maritiemservice is al jaren actief in Rotterdam en Zwartsluis. Met zijn drijvende kranen tot 800 ton hijscapaciteit, pontons en emergency response vaar- en voertuigen voeren ze een grote verscheidenheid aan activiteiten uit zoals project- en breakbulk verlading, emergency response, bergingen, infrastructuur, ship-to-ship operaties en transporten van onder andere superjachten.

Met haar kennis en veelzijdige materiaal is HEBO ervan overtuigd een meerwaarde voor de Amsterdamse haven te zijn.