Het Deense ALL NRG opent kantoor in Vlissingen

ALL NRG A/S opent een nieuw kantoor in Vlissingen om hun huidige en potentiële klanten beter van dienst te kunnen zijn en om hun internationale aanwezigheid uit te breiden. Vlissingen trekt steeds meer belangrijke spelers in de (offshore) windindustrie aan. Siemens Gamesa Renewable Energy, Orsted en MHI Vestas zijn al gevestigd in de Nederlandse havenstad.

Met het openen van dit kantoor in Vlissingen maakt ALL NRG een stap dichter bij een aantal belangrijke klanten van het bedrijf. “Vlissingen is een zeer belangrijke strategische locatie van waaruit we huidige en toekomstige projecten kunnen beheren, niet alleen in Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk en België”, aldus Hans Schneider, CEO van ALL NRG.
“Op dit moment hebben wij lokaal personeel ingehuurd om ervoor te zorgen dat we de beste lokale informatie krijgen voor onze projecten,” vervolgt hij.

Het nieuwe kantoor in Vlissingen onderstreept de toenemende internationale ambities van ALL NRG. Gevestigd in Denemarken en met vestigingen in Polen, Spanje, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en nu Nederland, streeft ALL NRG ernaar zijn internationale aanwezigheid als een toonaangevende leverancier van bemanning en projectoplossingen voor de onshore en offshore windindustrie te blijven uitbreiden.