HVL en Croon gaan per 1 januari 2014 samen verder als Croon

HVL en Croon bundelen per 1 januari 2014 hun krachten in wat het grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf van Nederland zal zijn. HVL en Croon zullen vanaf 2014 verder gaan onder de naam Croon.

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving en ontwikkelt zich hard naar steeds intelligentere systemen. Reden genoeg voor Croon en HVL om de krachten te bundelen om zo aan de basis te blijven staan van technologische ontwikkelingen.

Lennart Koek, directeur Croon: “De krachtenbundeling stelt ons in staat om de kennis, kunde en expertise uit beide ondernemingen beter te benutten en landelijk efficiënt in te zetten. Een engineer die in Amsterdam aan een ziekenhuis werkt, kan dat met zijn expertise vervolgens ook in Maastricht doen. De organisaties vullen elkaar geografisch aan, waardoor een landelijk opererende klant erop kan rekenen dat zijn installaties overal in het land op een juiste en eenduidige manier presteren. We hechten waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen met onze klanten. Met circa 2.500 medewerkers en ruim vijftien regionale vestigingen is er altijd een vestiging dichtbij.”

HVL is actief in de Industrie en Utiliteitsbouw, met name in het zuidoosten van Nederland. Croon is naast de Industrie en Utiliteitsbouw ook actief in de Infra en Marine & Offshore in de rest van Nederland. De activiteiten van HVL en Croon vullen elkaar goed aan.

HVL en Croon zijn onderdeel van TBI Holdings. TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

Meer… Croon