Inschrijving NK Aqua Jumping op HISWA te water geopend

Naast de honderden fonkelnieuwe boten die van 1 tot en met 6 september liggen afgemeerd in Amsterdam Marina biedt de HISWA te water 2015 een programma boordevol watersportactiviteiten. Nieuw in het programma is Aqua Jumping. Er worden demonstraties door professionals verzorgd. Bezoekers kunnen zelf ook een sprong wagen op of vanaf het kussen. Op 5 september vanaf 12.00 uur wordt het NK Aqua Jumping gehouden op de HISWA te water. Deelnemers kunnen zich hier alvast aanmelden of zich tijdens het evenement inschrijven. De winnaar gaat naar huis met een TomTom Bandit-actiecamera.

Aqua Jumping
Het beloofd een heus waterspektakel te worden tijdens de HISWA te water 2015 nu Aqua Jumping aan het programma is toegevoegd. Een groot drijvend kussen op het water nodigt uit tot een flinke sprong. Degene die op de voorzijde van het kussen ligt wordt hierdoor gelanceerd en maakt een flinke plons in het water. Het kussen is zo’n 8 meter lang en 4 meter breed. Dagelijks worden er demonstraties gegeven door professionele springers. Maar ook bezoekers kunnen een sprong wagen tijdens de HISWA te water 2015. En door het filmpje van de sprong te delen, maakt men bovendien kans op een TomTom Bandit. Want degene die het meeste mensen bereikt op social media wint ook een TomTom Bandit.

NK Aqua Jumping
Op zaterdag 5 september om 12.00 uur wordt op de HISWA te water 2015 het NK Aqua Jumping gehouden. Deelnemers strijden om de eerste plaats door een zo hoog mogelijke lancering en eventuele trucs in de lucht. Een vakkundige jury beoordeelt de kwaliteit van de sprong. Iedereen kan zich aanmelden met een team. Bezoekers kunnen zich vooraf aanmelden op www.hiswatewater.nl/aquajump. Ook kan men zich tijdens het evenement inschrijven voor het NK Aqua Jumping bij het kussen.

Jump, shake & share
Om de spectaculaire sprong vast te leggen kan men tijdens het inschrijven de TomTom Bandit app downloaden. De deelnemer die wordt gelanceerd krijgt een helm op met hierop de Bandit bevestigd. TomTom zorgt dat de Bandit wordt gekoppeld met de smartphone. De deelnemer deelt vervolgens het filmpje van zijn sprong via social media (#TomTomBandit) om kans te maken op een TomTom Bandit.

HISWA te water 2015
De HISWA te water wordt gehouden van 1 tot en met 6 september in jachthaven Amsterdam Marina. Openingstijden dagelijks van 11.00 – 19.00 uur. Amsterdam Marina is centraal gelegen in Amsterdam en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Toegangskaarten zijn online te bestellen en tijdens het evenement ook aan de kassa te koop.

Meer… HISWA te water