iSea – Sustainable Business at Sea

Op vrijdag 13 juni 2014 organiseert Rijkswaterstaat in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam de tweede editie van iSea: het innovatieve netwerkevenement voor een duurzaam gebruik van de Noordzee.

Van traditionele visserij tot hightech windturbines. De Noordzee heeft altijd volop kansen geboden om haar vele rijkdommen te exploiteren. Van generatie op generatie is deze bedrijvigheid doorgevoerd. Zover, dat soms uitputting en vervuiling op de loer liggen. Rijkswaterstaat vindt het belangrijk dat we ook in de toekomst op duurzame wijze van de Noordzee gebruik kunnen maken. Met iSea wil Rijkswaterstaat deze duurzame ontwikkelingen faciliteren en versnellen.

Samen duurzaam
Het doel van iSea is om mensen met ideeën, ondernemers, investeerders, experts en beleidsmakers te inspireren en met elkaar in contact te brengen om samen nieuwe duurzame initiatieven te ontwikkelen voor de Noordzee. iSea richt zich op alle vormen van gebruik van de Noordzee. Van scheepvaart, visserij, energieopwekking en waterbouw tot ontwikkelingen op het gebied van natuur en milieu.

Programma
iSea biedt een gevarieerd programma waarin ontmoeting en uitwisseling centraal staan. Op het programma staan onder andere:
• speeddaten met andere professionals uit het bedrijfsleven en de overheid
• inspirerende presentaties waarin ondernemers hun best practices delen
• workshops over bijvoorbeeld financiering en ondernemerschap
• Clash of the Concepts

Clash of the Concepts
Clash of the Concepts is een uniek onderdeel van iSea. Maximaal 15 mensen krijgen de mogelijkheid om hun idee voor een duurzamer gebruik van de Noordzee aan de aanwezigen en een deskundige jury te presenteren. Hiermee krijgen ze de kans om hun idee tot werkelijkheid te brengen. De winnaar ontvangt een innovatievoucher en professionele ondersteuning bij de realisatie van het idee.

Aanmelden
Aanmelden voor het evenement kan via www.rws.nl/isea

iSea
Datum: vrijdag 13 juni
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Tijd: 09.45 – 17.15 uur